Η Μάγδα Ασημακοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Από μικρή ηλικία της άρεσε να σχεδιάζει και να γράφει. Ένιωθε διαφορετική από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, γιατί έβλεπε από άλλη οπτική γωνία τον κόσμο γύρω της. Η χωρίς όρια φαντασία της την οδήγησε να βρει τρόπο έκφρασης μέσα από τις ιστορίες της. Τα είδη που γράφει είναι Fantasy, horror, romance και Sci-fi

Στη συνέχεια πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε Animation και Γραφιστική.

Από το 2011 ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς διηγημάτων και μέχρι τώρα έχει διακριθεί και βραβευτεί σε 5 διαγωνισμούς καθώς έχουν εκδοθεί διηγήματά της σε συλλογές. «Οι Τέσσερις Μάγισσες» είναι το πρώτο της βιβλίο το όποιο είχε πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό παραμυθιού το 2016.

Είναι ιδρυτικό μέλος και αρθρογραφεί στο Ασιατικά επηρεασμένο, διαδικτυακό ελληνικό περιοδικό «Το Τσαρούχι του Σαμουράι» και στο «The Weird Side Daily» με θεματολογία: φαντασία, τρόμο και μυστήριο.

Επίσης είναι διοργανώτρια Ιαπωνικών Anime Party από το 2011 έως 2016 με το όνομα "Kuroi Hana". Συμμετείχε επίσης στην καλλιτεχνική ομάδα "Puppetmyth" με φωτογραφίσεις και βίντεο αστικών μύθων.

Μπορείτε να βρείτε διηγήματα και άρθρα της συγγραφέως στη συγγραφική της σελίδα στο

Facebook: Μάγδα Ασημακοπούλου - Συγγραφέας & Wattpad

και στη σελίδα weirdsides.com & The Weird Side Daily

Περισσότερα σχέδιά της και animation μπορείτε να δείτε στην καλλιτεχνική της σελίδα στο Facebook: Darkfire & Deviantart


***ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάρετε τις ζωγραφιές της καλλιτέχνιδας για οποιαδήποτε χρήση χωρίς την άδειά της!

© 2020 Μάγδα Ασημακοπούλου
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε